Overzicht van de werkzaamheden in de Stad

Deel dit artikel
Bron: Groningenbereikbaar

In Groningen wordt volop gewerkt aan de weg en het spoor. In sommige periodes zijn er veel afsluitingen tegelijkertijd. In het overzicht hieronder zie je geplande afsluitingen die de komende periode starten. Wijzigingen in de planning kunnen voorkomen. Houd onze kanalen in de gaten voor de meeste actuele informatie. Dat meldt groningenbereikbaar. 

Geplande afsluitingen op een rij

  • De A7 van Hoogkerk naar Groningen is een weekend dicht. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond is de A7 tussen 20.00 en 07.00 uur ook afgesloten voor verkeer vanaf het Julianaplein richting Hoogkerk.
  • De Europweg is tijdens Hemelvaart dicht richting Hoogezand.
  • Tijdens Pinksteren is de Europaweg dicht richting de stad. Ook is de afrit (38) van de zuidelijke ringweg naar de Europaweg dan dicht.
  • De Sontweg gaat vanaf eind mei een aantal weken dicht in beide richtingen.

Lopende werkzaamheden

Behalve de afsluitingen die in de komende periode starten, zijn er ook lopende werkzaamheden die voor verkeershinder zorgen. Zo is de Noorderstationsstraat dicht voor alle verkeer. Op de Brailleweg is op dit moment een rijstrook dicht voor auto’s, daardoor kan je vanaf het Emmaviaduct niet de A28 oprijden. De Peizerweg is nog dicht tot begin augustus. De toerit van de Europaweg is de komende weken ook nog dicht. En op de A7 is tot 2 juni een rijstrook afgesloten voor verkeer naar Groningen. Ook kan je niet van Ring Zuid naar Ring West vanuit het Julianaplein.

Bekijk hier het overzicht van de werkzaamheden die tegelijk plaatsvinden.

Foto's

Deel dit artikel