4 Handige tips om nooit meer je sleutels te verliezen!

Deel dit artikel
Foto's: Ingezonden artikel & Stockphoto

Groningen- Hoe vaak ben jij je sleutels kwijtgeraakt? Als je bent zoals de meeste mensen, is het antwoord waarschijnlijk “vaker dan ik kan tellen” Maar wat als ik je zou vertellen dat het niet zo hoeft te zijn? Dat er stappen zijn die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je nooit meer je sleutels kwijt raakt?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Volg gewoon deze vier eenvoudige tips, en je bent goed op weg naar een sleutelvrij leven.

 

Koop een sleutelhanger die opvalt

Een felgekleurde of gedessineerde sleutelhanger valt veel gemakkelijker op dan een saaie zilveren. Bovendien kun je je sleutels sneller terugvinden als ze toevallig op de bodem van je tas of tas vallen.

Gebruik een sleutelhanger

Een andere goede manier om je sleutels bij te houden is het gebruik van een sleutelhanger. Sleutelhangers zijn er in alle soorten en maten, dus je vindt er zeker een die bij je past. Je kunt zelfs creatief worden en je eigen sleutelhanger maken van kralen, bedels of andere materialen. Het belangrijkste is dat je er een kiest die je gemakkelijk kunt vinden, zodat je er niet telkens naar hoeft te zoeken als je je sleutels nodig hebt.

Bewaar je sleutels telkens op dezelfde plaats

Of het nu een haakje bij de deur is of een schaaltje op het aanrecht, zorg ervoor dat je je sleutels altijd op dezelfde plek legt als je de deur binnenkomt. Zo zijn ze gemakkelijk te vinden als je klaar bent om te vertrekken.

Koop een tracker

Als je je echt zorgen maakt over het verlies van je sleutels, overweeg dan om een tracker aan te schaffen zoals de Airtag. Deze handige kleine gadget bevestig je aan je sleutels (of iets anders trouwens) en gebruikt Bluetooth-technologie om je te helpen ze te lokaliseren als ze ooit vermist raken. De Airtag werkt voor iOS apparaten. Ook voor android apparaten zijn er opties voor een tracker.

Je sleutels verliezen is frustrerend, tijdrovend en gewoon vervelend. Maar het hoeft niet zo te zijn. Door deze vier eenvoudige tips te volgen, kun je voorgoed afscheid nemen van verloren sleutels. Met deze tips hoef je in het vervolg niet meer naar de slotenmaker Groningen te bellen met de vraag of ze weer eens langs kunnen komen! Je portemonnee (en je geestelijke gezondheid) zullen je dankbaar zijn.

 

Foto's

Deel dit artikel