Vacatures bij de RSC Politie Noord – Nederland

Deel dit artikel
Instagram: politie_eenheid_noordnederland

Groningen – Wil jij werken bij de virtuele voordeur van de Eenheid Noord-Nederland? Neem jij de telefoon op als iemand belt met 0900-8844? En wil jij een verschil maken? Bekijk dan snel onze vacature voor een baan bij het Regionaal Service Center. Dit RSC wordt 24 uur per dag bemenst. Burgers kunnen er terecht met de meest uitlopende vragen en meldingen.

De Politie zoekt enthousiaste collega’s die kunnen multitasken en in een dynamische werkomgeving aan de slag willen met dienstverlening aan de burger! Denk aan het afhandelen van informatieverzoeken en het telefonisch aannemen van niet-spoedeisende meldingen. Je beoordeelt dan of politie-inzet direct noodzakelijk is en je zet meldingen door naar de juiste kanalen. Is dat iets voor jou?

“Bij het RSC werk je op een dynamische afdeling met veel afwisselende werkzaamheden”, zo legt teamchef Pieter Nieborg uit. “Je bent écht de spil in het dagelijkse politiewerk. Dat doen we in een leuk team, waar iedereen erg collegiaal is. We helpen elkaar en zijn altijd bezig om onze service te verbeteren. Groei en persoonlijke ontwikkeling vinden we ook heel belangrijk. We zien ook dat veel collega’s van het RSC doorgroeien naar andere functies bij de politie.”

Bekijk via deze link een video over wat het werk bij het RSC inhoudt.

Ben je enthousiast? Wil je meer weten? Of wil je meteen solliciteren? Ga dan naar kombijde.politie.nl voor de vacature.

Foto's

Deel dit artikel