De drie beste pasjans spellen van dit moment

Deel dit artikel
Ingezonden artikel & Stockphoto

Landelijk – Er zijn tal van spellen om pasjans te spelen, maar het zal maanden duren om elk spel te testen en tot de ontdekking te komen wat nu het beste pasjans spel is.

Gelukkig komen je vrienden van patience.nl met goed nieuws. Dat maandenlang testen en spelen hebben wij namelijk voor je gedaan. We gingen op onderzoek om te ontdekken wat nu de drie beste pasjans spellen zijn. Je ziet ze hieronder.

 

  1. Patience Windows XP

De grote doorbraak van pasjans op de pc kwam toen Microsoft het spel uitbracht als spel in Windows. Miljoenen spelers ontdekten zo Pasjans wat toen Patience Windows XP werd genoemd. Zelfs nu nog behoort Patience Windows XP tot een van de meest gespeelde spellen ter wereld. Je kunt dit spel nog altijd spelen zonder dat je Windows XP nodig hebt. Zo kun je genieten van de retro kaartenen leuke gameplay. Een groot voordeel van dit spel is dat het snel te spelen is, er verschillende niveaus zijn en je jouw speelervaring  kunt aanpassen door bijvoorbeeld achtergronden en kaart designs te kiezen. Met Patience Windows XP ben je zeker van uren vermaak.

  1. Klondike 3

Pasjans wordt ook wel Klondike genoemd en Klondike 3 is het spel waarbij je telkens drie kaarten van de trekstapel pakt. Dit pasjans spel heeft een retro uitstraling en is een genot voor kaart liefhebbers die op zoek zijn naar de essentie van pasjans. Klondike 3 is geen hoogvlieger op het gebied van graphics en muziek, maar dat zorgt wel voor een ongekende old school uitstraling. Het spel is gemakkelijk mobiel te spelen en er zijn veel verschillende levels. Klondike 3 pas zich naar elk beeldscherm aan en is op elk type toestel prima te spelen. Dit is eigenlijk zoals pasjans bedoeld is: vermakelijk en snel!

 

  1. Patience.nl Klondike

Dit is niet praten voor eigen parochie, maar toch is de Solitaire van Patience.nl de beste Nederlandse solitaire, de beste die uit de test is gekomen. Je hebt veel spelopties, meerdere niveaus en kunt kiezen of je één of drie kaarten per keer uit de trekstapel pakt. Onze spel developers hebben na het zien passeren van de allerbeste pasjans spellen een prachtige versie uitgebracht die je heel gemakkelijk in je mobiele browser kunt spelen. Je hoeft geen app te downloaden, hoeft je niet te registreren en speelt bovendien zonder reclames. Een gratis pasjans spel dat leuk is om te spelen en waar je nooit op uitgekeken raakt.

 

Foto's

Deel dit artikel