Het Tafelhuis 2022 levert €40.460,35 op voor Voedselbank Oldambt en Pekela

Deel dit artikel
Foto Nijkamp & tekst Oldambtnu.nl

Winschoten (Groningen) – Het Tafelhuis in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten is zondagmiddag om 17.00 uur afgesloten. Drie dagen lang werd er non-stop radio gemaakt voor de Voedselbank Oldambt en Pekela.

Er werden vele donaties gedaan, massaal geboden op veilingitems en verzoekplaatjes aangevraagd. De vele donaties hebben uiteindelijk een eindbedrag van €40.460,35 opgebracht.

Het eindbedrag werd door notaris Perry Kruize op een cheque geschreven. De cheque werd door Armando Mamutovski, voorzitter van de Ronde Tafel 41, overhandigd aan de heer Wubs van de Voedselbank.

Succesvolle samenwerking

Deze vijfde editie van het Tafelhuis werd wederom georganiseerd door de Ronde Tafel 41 uit Winschoten. Samen met OldambtNu.nl sloegen ze de handen ineen voor de Voedselbank Oldambt en Pekela. Ook een groot aantal ondernemers uit Oldambt droegen met donaties hun steentje bij aan het totaalbedrag.

In het Theatercafé in De Klinker werden de bezoekers de afgelopen dagen getrakteerd op liveoptredens, een Ladies Bingo en natuurlijk werd er vooral heel veel muziek gedraaid door de dj’s Richard Pathuis, Patrick van Campenhout, Janet van Weeren en Gert Luttje.

Waarom de Voedselbank?
We leven in een tijd waarin helaas steeds meer mensen gebruik moeten maken van deze voorziening. Het is verschrikkelijk dat dit moet in een welvarend land als Nederland, maar geweldig dat deze voorzieningen bestaan. Daarom steunen wij Voedselbank Oldambt en Pekela van ganser harte met deze editie van Het Tafelhuis.

 

(Foto Nijkamp)

Foto's

Deel dit artikel