A&S Vancare op 112GroningenDag

Deel dit artikel
Redactie
Groningen - A&S Vancare is zaterdag 16 juni 2018 aanwezig met een stand op de 112GroningenDag in MartiniPlaza in Groningen. Tot 16 juni 2018 stellen we alle deelnemers aan u voor!

Bij A&S Vancare kunt u op één adres terecht voor uw bedrijfsauto of rolstoelbus op maat: de auto zelf (nieuw of gebruikt) én de inrichting koopt u samen in Kolham. Dat scheelt u een hoop tijd en energie! Wij zijn merkonafhankelijk, leveren alle gewenste merken/typen bedrijfsauto's en rolstoelbussen. Zolang die maar aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij gaan voor uw mobiliteit op maat!
 
A&S Vancare heeft in het verleden de bedrijfswageninrichting van enkele politie- en brandweerauto’s verzorgd, maar recenter zijn de inrichtingen van de bedrijfsauto’s van onze medestandhouders op de 112GroningenDag: Dierenambulance Groningen en 101BHV. Maar eigenlijk maakt het niet uit of u wel of niet in de hulpverlening actief bent, A&S Vancare werkt voor alle branches: http://bedrijfsautos.asvancare.nl/. Dus: hebt u belangstelling voor een bedrijfsauto of rolstoelbus die op maat voor u wordt opgebouwd/ingericht? Of signaleringsverlichting nodig voor meer zichtbaarheid en veiligheid? Kom dan op 16 juni langs bij onze stand en wij vertellen u alles over de mogelijkheden!
 
 
Op zaterdag 16 juni 2018 vindt voor de tweede keer de 112GroningenDag plaats in en om MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur geven diverse hulpverleningsinstanties spectaculaire demonstraties en er is een grote informatie/veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bestrating.nl en subsponsor 101BHV.nl.
  • Wat: 112GroningenDag
  • Wanneer: 16 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
  • Waar: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 Groningen 
  • Entree: Tot 4 jaar gratis, van 5 tot 16 jaar € 2,00 p.p, vanaf 17 jaar € 3,00 p.p.

 

Foto's

Deel dit artikel