Helemaal zen met het Groningse bedrijf Spiru!

Deel dit artikel
Ingezonden artikel. Pexels.com foto & Youtube

Groningen – Het is tegenwoordig steeds drukker in Nederland. Dat merkt ook het Groningse bedrijf Spiru. Steeds meer mensen hebben last van de drukte in de stad, in de bus of op het werk. Je ziet steeds meer mensen die haast hebben en er is nauwelijks nog tijd voor een praatje. Dit heeft grotendeels te maken met de hoge werkdruk die iedereen zichzelf en elkaar oplegt.

De economie gaat steeds meer 24 uur per dag draaien en dat merk je. Om deze reden is het belangrijk om goed uit te kunnen rusten, aldus Spiru. Met verschillende technieken en producten probeert het Groningse bedrijf de consument te helpen om te ontspannen. In dit artikel lees je precies hoe zij dit doen.

Hoe ga je de ontspanning vinden?

In deze drukke maatschappij, is het belangrijk dat je ontspanning kunt vinden. Veel mensen ervaren druk op het werk en dit gevoel trekt niet weg als ze thuis komen. Je kunt dan wel een rustige plek opzoeken, maar het opdringerige gevoel blijft. Met edelstenen kunnen deze gevoelens verminderd worden. Met bijvoorbeeld een Amethist kan het gevoel van opdringerigheid worden teruggedrongen. Het gebruik van edelstenen is niet nieuw, en kan zeker nog verbeterd worden!

Het gebruik van edelstenen en kristallen

Kristallen en edelstenen dragen een energie bij dat overgedragen kan worden op de mens. Hierdoor kunnen gevoelens van de mens beter behandeld worden en kunnen problemen opgelost worden. Als je bijvoorbeeld een bergkristal gebruikt in je dagelijkse leven, kun je beter omgaan met de verschillende energieën. Een bergkristal heeft namelijk als werking dat het energie absorbeert, opslaat en af kan geven. De bergkristal is erg neutraal en zuiver, waardoor de steen opgeladen kan worden voor verschillende werkingen. Ook is het kristal in staat om de werking van andere stenen te vergroten.

Yoga en meditatie proberen

Naast edelstenen, presenteert Spiru ook nog andere mogelijkheden om zen te worden. Het bedrijf gelooft dat er niet een enkele manier is om de rust te vinden. Het gebruik van edelstenen kan voor ieder persoon anders helpen, waardoor het wenselijk kan zijn om te zoeken naar andere mogelijkheden. Spiru gelooft dat yoga en meditatie ook kan helpen bij het tot rust komen. Je kunt bijvoorbeeld met een yoga bolster verschillende oefeningen doen om goed tot rust te komen. Wel is het belangrijk dat je dit doet in een rustige omgeving. Het is daarom aangeraden om dit te doen op een rustige plek in de woning. In het beste geval doe je het in een apart ingerichte kamer om jezelf zo volledig te kunnen focussen op de rust.

Dagelijkse stress verminderen

Het komt in Nederland en Groningen steeds vaker voor dat er een burn-out plaatsvindt bij werknemers. Dit komt door de hoge werkdruk en de stress die hier bij komt kijken. Het gebruik van edelstenen kan dit voor een gedeelte oplossen. Er zijn verschillende edelstenen die je dagelijks bij je kunt dragen. Deze zorgen er direct voor dat je stressniveau verminderd en je beter op de verschillende situaties kunt reageren. Vervolgens kun je ook dagelijks je zen moment pakken door aan yoga en meditatie te doen. Als dat nog niet voldoende is, zijn er verschillende mogelijkheden om zen te worden. Heb je bijvoorbeeld wel eens wierook in huis aangestoken? Dit helpt je lichaam om de rust te vinden op de momenten dat het goed voor je is. Je kunt bijvoorbeeld de wierook aansteken als je in bad gaat, om zo een perfecte omgeving te maken om tot rust te komen. Het is belangrijk om in deze drukke periodes je eigen rust te vinden!

Foto's

Deel dit artikel

Video