Tientallen velgen met banden gestolen bij Mercedes dealer in stad, schade tot tienduizenden euro’s (video)

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Groningen – In de nacht van zaterdag op zondag zijn er tientallen velgen gestolen bij Wensink, de Mercedes-Benz dealer aan de Bornholmstraat in de stad Groningen.

De tientallen velgen zijn onder splinternieuwe Mercedes auto’s weg gestolen. Hiervan zijn acht voertuigen gloednieuw en nog niet op kenteken, en twee voertuigen wel op kenteken. In totaal gaat het om ongeveer 40 velgen en de bijhorende banden die zijn gestolen.

Een voorbijganger ontdekte de diefstal eerder vanmorgen en maakte hiervan melding bij de politie. De schade wordt geschat op enkele tienduizenden euro’s. Om hoeveel het exact gaat moet uit onderzoek gaan blijken. De politie zal onderzoek gaan doen in deze zaak.

In het kader van het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen of camerabeelden. Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van de Bornholmstraat in Groningen iets verdachts gezien of gehoord? Of heeft u informatie of camerabeelden die mogelijk van belang kunnen zijn in het onderzoek?

Meld dit dan bij de politie. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

 

Reageer via Facebook, onderaan dit bericht.

Foto's

Deel dit artikel

Video