Fietser geschept door taxichauffeur op Boterdiep in stad Groningen

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Groningen – Bij een verkeersongeval op het Boterdiep in de stad Groningen is donderdagnacht een fietser gewond geraakt.

De fietser werd op het Boterdiep, ter hoogte van de Korenstraat, geschept door een taxichauffeur. Daarbij kwam de fietser hard op het wegdek terecht. De hulpdiensten, waaronder bikers van de ambulancedienst, waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man.

Een ambulance kwam ter plekke om de man over te brengen naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niet bekend. De politie maakte een rapport op en deed kort onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Tijdens het ongeval werden de hulpdiensten gehinderd door een vrouw die met haar auto tot aan de plaats van het ongeluk reed. Toen agenten de bestuurster hierover wilden aanspreken roken zij een forse alcohol lucht. Hierop hebben agenten een alcoholtest afgenomen bij de bestuurster.

De alcoholtest was positief waarop de vrouw werd aangehouden voor een artikel 8. Zij werd overgebracht naar het politiebureau waar een tweede alcoholtest bij haar werd afgenomen aan de ademanalyse. De uitslag van deze alcoholtest is niet bekend.

Foto's

Deel dit artikel