Woningoverval in portiekwoning aan Plutolaan in Paddepoel-Noord

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Groningen – Zondagmorgen werd de politie opgeroepen voor een mogelijke overval in een woning aan de Plutolaan in Paddepoel-Noord in Groningen.

Een woordvoerder van de politie Noord-Nederland meldt dat de woningoverval eerder vannacht al heeft plaatsgevonden. Het zou gaan om een portiekwoning van een flatgebouw. “Momenteel doen wij onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning. Ook hebben wij een plaats delict gemaakt en zal de Forensische Opsporing sporenonderzoek gaan doen”, zegt een woordvoerder.

Voor zover bekend is er bij de woningoverval niemand gewond geraakt, meldt de politie. De politie doet onderzoek naar de zaak. Voor de woningoverval heeft de politie nog niemand kunnen aanhouden.

In het kader van het onderzoek is de politie opzoek naar getuigen. Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Plutolaan. Of heeft u camerabeelden of informatie die mogelijk van belang kunnen zijn in het onderzoek? Meld dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

 

 

Foto's

Deel dit artikel

Social media