Van Herk winnaar Mooiste Truck van Nederland 2022

Deel dit artikel
Jelte Haumersen 112Groningen.nl & Auke Mulder 112Groningen.nl
Assen – Op zaterdag 30 en zondag 31 juli was het dan weer zover. Truckstar is terug van weg geweest met honderden bezoekers. Ondanks de regen was het heel erg gezellig. Op een regenachtig TT Circuit in Assen heeft de vakkundige jury de winnaar bekendgemaakt van De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland.

De prijs is in de wacht gesleept door Robert van Herk van Van Herk Blumen und Pflanzen. De jury zegt over de Scania R650: “Dit is een imposante LZV-combinatie met een enorme wow-factor. Het spuitwerk van deze vrachtwagen is heel goed. De trailer is al 15 jaar oud. Over het interieur is goed nagedacht. Van Herk heeft verschillende materialen gebruikt, waaronder enkele die hij zelfs uit Amerika heeft laten overkomen. Het geheel maakt een mooie, barokke indruk. De sterrenhemel maakt het helemaal af.”

De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door Euromaster Nederland.

Het was een drukke dag op het TT circuit in Assen. Met honderden mensen was het ondanks het regenachtige weer erg gezellig. De vrachtwagens waren al het gehele weekend te bewonderen in Assen. Vandaag zijn er vele prijzen uitgedeeld. De mooiste prijs was toch wel voor Van Herk want hij had de mooiste truck van Nederland dit jaar. Die prijs wil natuurlijk elke chauffeur wel winnen. Na een mooi weekend werden de vrachtwagens langs de A28 door honderden mensen uitgezwaaid op weg naar huis. Het was een geslaagd weekend aldus de organisatie! Lees meer over de Truckstar op www.truckstar.nl

 

Foto's

Deel dit artikel