Slachtoffer steekpartij Vechtstraat is vrouw(20)

Deel dit artikel
Foto's: Redactie 112Groningen & Politie info via Twitter

Groningen – De vrouw die woensdagavond ernstig gewond raakte bij een steekincident in het Dinkelpark aan de Vechtstraat in Groningen is een twintig jarige vrouw.

Gisteravond rond half tien kregen de hulpdiensten de melding binnen van het steekincident. Een jonge vrouw was door een man gestoken waarna de man op de vlucht sloeg. De aanleiding van het steekincident is nog niet duidelijk, hier wordt door de politie onderzoek naar gedaan.

Verdachte aangehouden
De verdachte van het steekincident, een 29-jarige Stadjer, vluchtte naar het naastgelegen Dinkelpark. Politieagenten hebben na een korte zoekactie de man weten aan te houden. De 29-jarige man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij werd verhoord over het incident.

Vrouw raakte ernstig gewond
De 20-jarige vrouw werd na het incident direct behandeld door het ambulancepersoneel en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van haar verwondingen kan een woordvoerder niets zeggen. Wel waren op het plaats van het incident duidelijke bloedsporen te zien op straat.

Getuigen gezocht
In het kader van het onderzoek is de politie opzoek naar getuigen van het steekincident. Heeft u woensdagavond omstreeks 21:30 uur iets verdachts gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden of informatie die mogelijk van belang kunnen zijn in het onderzoek?

Meld dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's

Deel dit artikel

Social media