Stichting de Gouden tip wordt Peter R. de Vries Foundation – eerbetoon aan een held

Deel dit artikel
www.peterrdevries.nl , bron, foto via Twitter bericht

Landelijk – Op 23 juni 2021 lanceerde Peter R. de Vries Stichting de Gouden Tip om een ultieme poging te doen om de verdwijning van Tanja Groen op te lossen. Nog geen twee weken later, op 6 juli 2021, werd er een aanslag gepleegd op zijn leven waarna hij 9 dagen later kwam te overlijden.

Woensdag 06-07-22, exact een jaar na de aanslag, deelt het bestuur van Stichting de Gouden Tip in samenspraak met de familie mede dat Stichting de Gouden Tip wordt omgedoopt tot de Peter R. de Vries Foundation. Als eerbetoon aan de meest bijzondere misdaadverslaggever die ons land heeft gekend.

De Peter R. de Vries Foundation zal dezelfde doelstelling behouden als Stichting de Gouden Tip, namelijk het uitloven van hoge beloningen voor de tip die leidt naar de oplossing in geruchtmakende cold cases en/of onopgeloste misdrijven. De Foundation heeft mede het doel om nabestaanden en slachtoffers van misdrijven op andere wijze bij te staan en daar waar mogelijk te ondersteunen.  

De Peter R. de Vries Foundation start dit jaar met drie nieuwe coldcase zaken. De eerste coldcase-zaak waar de Foundation aandacht aan gaat besteden zal eind deze maand bekendgemaakt worden.

De Peter R. de Vries Foundation zal op Social Media updates geven over de verschillende coldcases waar aandacht aan wordt besteed. Hiervoor zal ook gebruik worden gemaakt van het Twitter-account van Peter R. de Vries zelf. De familie en het bestuur vinden het bijzonder dat zijn account met vele volgers op deze manier blijft voortbestaan en Peter zijn (misdaad)berichten bewaard blijven.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden verwijzen wij graag naar onze:

Website: www.peterrdevries.nl

Email voor tips in coldcases: [email protected]

Verzoeken rondom de Foundation of legacy Peter: [email protected]

Twitter:  @PRDVFoundation

Facebook:  @PRDVFoundation

Instagram:  @PRDVFoundation

 

Foto's

Deel dit artikel

Social media