De 112GroningenDag aftermovie deel 3, nagenieten van een fantastische 112Dag (Video)

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen & Rudy Bouma Youtube video in opdracht & foto`s Michael Huising 112Groningen

Groningen – Inmiddels al weer bijna 2 week geleden: De 112GroningenDag 2022 op 11 juni in de MartiniPlaza was volgens eigenaar Martin Nuver eeen groot succes geworden. We gaan nog even nagenieten met de 3e aftermovie gemaakt door Rudy Bouma en dank aan Bas Baas (voor de intro) en Michael Huising voorde foto`s in dit item.

Op het buitenterrein werden diverse demonstraties gehouden. Waaronder demonstraties van diverse blusmiddelen, het drone team van de politie, een spectaculaire demonstratie van het USAR team én een multidisciplinaire samenwerking van alle hulpdiensten tijdens een demonstratie van een verkeersongeval.

Naast de demonstraties konden bezoekers ook informatie inwinnen op de veiligheidsmarkt waar maar liefst twintig partijen zich presenteerden. Ook was Politievlogger Jan-Willem, bekend van YouTube, aanwezig voor een meet & greet. En ook Fundracers.

Naar schatting passeerden zo’n tienduizend bezoekers de toegangsdeuren. Eigenaar en organisator Martin Nuver van 112Groningen kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Ook Jan Beets, medeorganisator van de 112GroningenDag spreekt over een prachtige dag. Ook de Burgemeester was laaiend enthousiast.

Martin Nuver; “Het was echt een fantastische dag, lang nagenieten. Naar schatting hebben we negen a tienduizend bezoekers gehad, daarvan 2500 kids onder de vijf jaar, dit bekend sowieso dat er meer opkomst is geweest dan de voorgaande edities. Natuurlijk speelde het weer ook een rol, we hadden echt prachtig weer waardoor er extra veel opkomst was. De diverse partijen en organisaties waren erg enthousiast over de dag. Velen wilde zich alweer aanmelden voor een volgende editie vermoedelijk in 2024. Echt super dat je dat krijgt te horen”. We wensen u allemaal een fijne zomervakantie en wie weet tot 2024 !

De opening.

 

Video impressie 2

Foto's

Deel dit artikel

Video