Tiener(17) uit Stad aangehouden voor schietincident Radiumstraat

Deel dit artikel
Foto's: Tekst: Oogtv (bron)

Groningen – De politie heeft vrijdagmiddag een 17-jarige jongeman uit Groningen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident aan de Radiumstraat. Dit incident vond plaats in de nacht van 11 op 12 januari. Meldt Oogtv.nl.

De politie benadrukt dat de jongeman wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij in januari. De woning werd in oktober vorig jaar ook al eens beschoten. Of de jongen ook bij deze schietpartij betrokken was, is niet bekend gemaakt.

Kogel door woonkamerraam

De schietpartij waar de tiener uit Groningen nu voor is aangehouden, vond plaats in een zijstraatje van de Radiumstraat. De kogel drong door het woonkamerraam heen en vloog dwars door de woonkamer. Wonderwel raakte niemand gewond door de beschieting.

De politie startte daarop gelijk een uitgebreid onderzoek, wat leidde tot deze aanhouding. De verdachte zal worden verhoord en het onderzoek gaat door.

Vier huiszoekingen

Na de aanhouding vonden er ook vier zoekingen plaats op verschillende plekken in de Stad. Die werden uitgevoerd door de Ondersteuningsgroep Noord-Nederland.

Tips nog steeds welkom

Tips zijn nog steeds welkom in deze zaak, zo stelt de politie. Mensen met informatie die om wat voor reden dan ook nog niet met de politie is gedeeld, kunnen bellen met de politie via 0900 – 8844. Anoniem informatie delen kan via 0800 – 7000.

Foto's

Deel dit artikel