112GroningenDag: Niels en Bas Fundracers ook aanwezig 11 juni (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zullen Niels&Bas Fundracers zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

Wij zijn stichting Fundracers. Opgericht door influencer(Youtuber) Bas Baas(Instagram, veel volgers) en Niels Hoogma, bekent als agent in Noord-Nederland van Blik op de Weg en Wegmisbruikers. Samen met nog twee vrienden zetten wij ons geheel belangeloos in voor andere goede doelen. Dit jaar zal alles ten goede komen aan stichting Opkikker.

Dit alles doen wij met behulp van onze opvallende Porsche Cayenne S waarmee we aandacht vragen voor onze stichting en stichting Opkikker. Wij bezoeken verschillende evenementen waar we (ernstig) zieke kinderen mee naar toe nemen of hen gewoon thuis bezoeken en een mooie dag bezorgen. Het even kunnen laten genieten van een leuk uitje voor deze kinderen is zo belangrijk.

Aan het eind van dit jaar zal onze auto geveild gaan worden tijdens een groot event in de Rotterdam Ahoy zodat zoveel mogelijk geld naar Opkikker gaat.

 

Op onze website gaan wij bijzondere en leuke items of diensten veilen en verkopen. Natuurlijk kunt u daar (11 juni Martiniplaza)ook gewoon doneren. Echt alle beetje helpen om aan het eind van het jaar een mooie cheque te kunnen overhandigen aan Opkikker. Helpt u mee?

Benieuwd naar wat alles wat we doen en nog gaan doen? Wilt u meehelpen, doneren of heeft u iets in te brengen voor onze veiling? Kijk op www.nielsenbas.nl voor alle informatie en contact.

Wij hopen zoveel mogelijk mensen persoonlijk te spreken tijdens de 112GroningenDag op 11 juni.

Zien wij u daar?

Niels en Bas

www.nielsenbas.nl

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

Trailer

Ook Politievlogger Jan Willem komt!

Foto's

Deel dit artikel

Video