Verdachte steekpartij Pleiadenlaan 14 dagen langer vast

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen

Groningen – De politie Groningen heeft afgelopen vrijdag, 1 april 2022, een 18-jarige Groninger aangehouden vanwege een incident in Paddepoel op 26 maart.

Op die desbetreffende 26 maart raakte een 26-jarige Groninger gewond bij een steekincident aan de Pleiadenlaan in Groningen. Na de steekpartij startte de politie een onderzoek naar de aanleiding van het incident en naar de dader van het incident.

Dit onderzoek heeft geresulteerd in de aanhouding van een 18-jarige jongeman uit de stad Groningen. Vandaag, dinsdag 5 april, is de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris van het Openbaar Ministerie. Het Openbaar Ministerie meldt dat het voorarrest van de 18-jarige Groninger met 14 dagen wordt verlengt. De man wordt verdachte van poging tot doodslag van de 26-jarige man.

Heeft u nog informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Deel dan uw informatie met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Archief

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media