112GroningenDag: AS Vancare is 11-06-22 onze trotse hoofdsponsor (Video)

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal A&S Vancare zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in de MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

Wij van A&S Vancare zijn trotse hoofdsponsor van de 112GroningenDag!  Bij A&S Vancare maken we vakmensen nog beter in hun vak. Dit doen we door bedrijfsauto’s op maat te bouwen voor de gebruiker.

 

Timmerman en installateur

Wij zorgen ervoor dat de timmerman of installateur zijn gereedschap overzichtelijk kan opruimen in zijn bedrijfsauto en dus niet hoeft te zoeken of gereedschap kwijt raakt. Dit doen we met een bedrijfswagen inrichting op maat.

 

Wegwerker

De wegwerker moet veilig zijn werk kunnen doen. Goede verlichting en flitsers op de bus is voor hem van levensbelang. Bij ons ben je aan het juiste adres voor advies over verlichting en signalering. We weten wat de wet eist en welke oplossingen het meest veilig zijn.

 

Schilder en glaszetter

De schilder moet zijn glas en verf mee kunnen nemen. De verf mag in de winter niet bevriezen en bovendien is goede ventilatie van belang. We zorgen dat de schilder met isolatie, een kachel en ventilator zijn werk optimaal kan doen en is hij veilig onderweg.

 

Dierenhulp

De helden van de Dierenambulance zorgen voor dieren (vaak in nood) en kunnen zich niet veroorloven om materiaal niet bij zich te hebben terwijl dit wel zou moeten. Een brancard voor een zieke hond moet goed vastzitten en de couveuse voor de jonge vogeltjes moet altijd werken. In de zomer mag de bus niet te warm zijn en in de winter niet te koud. Wij bij A&S Vancare mogen trots zeggen dat we alle Dierenambulances van de Dierenbescherming in heel Nederland verzorgen.

 

En verder?

De kans is heel groot dat we jouw vak niet genoemd hebben. Ben jij een vakman/vrouw en heb je een bus? Daag ons uit om je nog beter te maken! Kijk op www.asvancare.nl en zie wie we zijn en wat we allemaal doen voor vakmensen. Uiteraard zien we je heel graag op 11 juni!

 

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

 

Video hieronder van 2018(de 2e editie)

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media