112Groningen zoekt nog een paar nieuwe fotografen

Deel dit artikel
Foto's: redactie/ reclame/ vacature vrijwilliger 112Gr.

Groningen – We zoeken versterking van ons mooie team. Woon je in omgeving Vlagtwedde, Ten Boer, Hoogezand, Sappemeer, Kolham en omgeving, Ter Apel, Stadskanaal en omgeving, Winsum, Baflo, Leens, Spijk, Eemshaven, Loppersum, Oldehove, Grootegast, Opende,  Lauwersoog , Grijpskerk en omstreken, dan ben jij misschien onze nieuwe collega. We zoeken extra handjes voor uitbreiding.

We zoeken nu nog zes nieuwe mensen die ons team willen versterken.

 

Een aantal mensen(13) zijn bij de brandweer gegaan, een twee anderen nu bij de politie, 1 bij de ambulancedienst en anderen hadden geen tijd meer door hun normale baan die ze ernaast hebben. Wij zoeken op dit moment dus een aantal nieuwe enthousiaste fotografen/videografen die verslag doen bij incidenten en die ons team kunnen versterken. Je moet minimaal een fototoestel hebben en het liefst ook een videocamera(met HD- of 4K-kwaliteit) of eerst een mobiele telefoon. Jij als enthousiaste collega bent welkom bij ons team! Verdien tussen de 10e en 500e per maand bij ! Afhankelijk van de drukte en welk gebied en verkoop aan media.

 

Hobby & deels Vrijwilligerswerk & soms bijverdiensten

We zoeken mensen tussen de ongeveer 16 en 65 jaar.

Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband. Collegiaal zijn is een must! Het is grotendeels vrijwillig(hobbymatig) voor de website. Bij verkoop aan andere media is er natuurlijk een vergoeding voor jou.

80% van de verkoop opbrengst is voor jou! We werken open en eerlijk! Dat houdt ons sterk !

Zo verdien je mooi bij als het druk is in je gebied! Maar de drijfveer om snel veilig ergens nieuws te verslaan in een leuk team staat voorop. Ben je geïnteresseerd en in je vrije uurtjes en in het weekend vaak beschikbaar? Meldt je dan nu aan!

 

Ervaring en beleving en zelfstandig werken, het is vaak een bijbaan!

Alleen al de werkervaring die je opdoet en de omgang met mensen en de sociale contacten is goed voor de ontwikkeling van elk mens.

Als 112-fotograaf leer je zelfstandig werken. Je ontwikkelt bovendien journalistieke vaardigheden, omdat je met je foto’s verslag doet van actueel nieuws. Je moet op de plaats van een incident snel informatie verzamelen en  doorgeven aan de redactie.

We zullen je coachen, zodat je naam snel zal staan bij foto’s op regionale of zelfs landelijke media. Kortom, een mooie bijbaan met volop vrijheid en avontuur.

 

Mail dan je CV en motivatie naar : [email protected] 

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter

Foto's

Deel dit artikel