112GroningenDag: Wensambulance Noord-Nederland komt ook 11 juni 2022

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal Wensambulance Noord-Nederland zich ook presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza.

Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor via deze rubriek!!

 

Wensambulance Noord-Nederland helpt met het vervullen van (meestal laatste) wensen door het gebruik van onze comfortabele en volledig ingerichte wensambulance, wanneer ander vervoer niet meer mogelijk is. Onze vrijwilligers zijn gekwalificeerde ambulancechauffeurs en verpleegkundigen/verzorgenden. Zij zorgen ervoor dat de wens-belever zo comfortabel mogelijk is tijdens de vervulling van de wens. Zo kan hij/zij optimaal genieten van de wensvervulling en worden er mooie en dierbare herinneringen gemaakt. Dit doen we al ruim 13 jaar en we voelen ons gesteund door onze ambassadeurs, de commissarissen van de Koning uit Friesland, Groningen en Drenthe. Tijdens de 112GroningenDag is Stichting Wensambulance Noord-Nederland er met een stand om zo meer informatie te geven. Buiten zal onze mooie witte wensambulance te bezichtigen zijn en onze vrijwilligers beantwoorden graag jullie vragen. Meer informatie op www.wensambulancenn.nl of volg ons op Facebook of Instagram. Tot ziens op de 112 Groningen-dag!

 

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.

Foto's

Deel dit artikel