Lastige omstander (33) belemmert hulpdiensten tijdens hulpverlening en wordt aangehouden

Deel dit artikel
Foto's: 112Groningen.nl

Groningen – De hulpdiensten werden gisteravond, woensdag 29 december, opgeroepen voor een melding aan de Amkemaheerd in de wijk Beijum in Groningen.

Bij de politie was even voor tien uur een melding binnengekomen van een gewonde man op straat nabij de Amkemaflat. De hulpdiensten zijn daarop ter plaatse gegaan en troffen daar een gewonde man aan, vertelt een woordvoerder van de politie Groningen aan 112Groningen.

De gewonde man werd naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn, is niet bekend. Wel was hij aanspreekbaar, meldt de politie. Niet duidelijk is door wat en door wie de man gewond is geraakt.

Tijdens de hulpverlening kwam er een omstander aan, welke lastig begon te doen tegenover de politie en de ambulancedienst. Hierom werd er door de aanwezige agenten naar de man zijn identiteitskaart gevraagd, dit weigerde de man.

Uiteindelijk is deze lastige omstander, een 33-jarige man uit de stad Groningen, aangehouden vanwege het niet tonen van het identiteitsbewijs, het beledigen van de politieagenten en verboden wapenbezit. De man is overgebracht naar het cellencomplex Hooghoudt waar de man is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op tegen de man.

Foto's

Deel dit artikel