Landelijk meldt het RIVM 15.804 nieuwe besmettingen, 6.591 meer dan dinsdag

Deel dit artikel
Tekst: Oogtv.nl (Bron)

Groningen – Volgens het RIVM zijn tussen dinsdag- en woensdagochtend 234 nieuwe corona-besmettingen vastgesteld in de gemeente Groningen. In de rest van de provincie Groningen waren het er 364.

 

Ook werd één inwoner van de provincie opgenomen in een ziekenhuis. In de gemeente Groningen werden 115 besmettingen meer vastgesteld dan in de voorgaande vierentwintig uur. In de provincie werden 231 besmettingen meer aangetroffen. De meeste besmettingen in de Ommelanden werden aangetroffen in de gemeente Oldambt (59).

Landelijk meldt het RIVM 15.804 nieuwe besmettingen, 6.591 meer dan dinsdag. 211 mensen werden opgenomen in een ziekenhuis, waarvan 29 op een IC. Bij het RIVM werden landelijk 51 overlijdens gemeld door corona. Dat waren er dinsdag 75. Zegt Oogtv.nl.

 

Door een technische storing zijn meldingen en teststraten-data de afgelopen dagen niet volledig doorgekomen bij het het RIVM. Dat betekent dat de hoge besmettingscijfers van woensdag mogelijke (gedeeltelijk) veroorzaakt worden door besmettingen die op voorgaande dagen niet zijn meegenomen, maar nu wel in de cijfers zijn verwerkt.

Foto's

Deel dit artikel