Landelijk meldt het RIVM 13.460 nieuwe besmettingen, 4.010 meer dan dinsdag

Deel dit artikel
Tekst: Oogtv.nl (Bron)

Groningen – Volgens het RIVM zijn tussen dinsdag- en woensdagochtend 163 nieuwe corona-besmettingen vastgesteld in de gemeente Groningen. In de rest van de provincie Groningen waren het er 277. In de gemeente Groningen werden 71 besmettingen meer vastgesteld dan in de voorgaande vierentwintig uur. In de provincie werden 162 besmettingen meer aangetroffen. De meeste besmettingen in de Ommelanden werden aangetroffen in de gemeente Westerkwartier (51).

 

De besmettingscijfers zijn mogelijk vertekend. Eerder deze week was er sprake van een storing bij het RIVM. Daardoor zijn besmettingen van eerder in de week mogelijk pas op deze woensdag meegenomen in de besmettingscijfers.

Eén inwoner van de provincie werd opgenomen in een ziekenhuis vanwege een coronabesmetting. Deze persoon is afkomstig uit de gemeente Stadskanaal. Er werden geen nieuwe overlijdens door COVID-19 gemeld uit de provincie Groningen.

Landelijk

Landelijk meldt het RIVM 13.460 nieuwe besmettingen, 4.010 meer dan dinsdag. 207 mensen werden opgenomen in een ziekenhuis, waarvan 28 op een IC. Bij het RIVM werden landelijk 48 overlijdens gemeld door corona. Dat waren er dinsdag 31.

Foto's

Deel dit artikel