Landelijk 10.272 nieuwe besmettingen: ’97 nieuwe besmettingen in gemeente Groningen; 230 in provincie’

Deel dit artikel
Tekst: Oogtv.nl (Bron)

Groningen – In de gemeente Groningen heeft de GGD sinds woensdagochtend 97 nieuwe besmettingen met het coronavirus aangetroffen. Dat blijkt uit de dagcijfers die het RIVM donderdagmiddag bekend maakte. In de rest van de provincie vond de GGD nog eens 133 infecties.

 

Het aantal besmettingen in de gemeente Groningen steeg met 74 infecties ten opzichte van het aantal tussen dinsdag- en woensdagochtend. In de rest van de provincie werden zeventien besmettingen meer gevonden dan in de voorgaande vierentwintig uur.Het RIVM meldt geen nieuwe sterfgevallen en ziekenhuisopnames uit de provincie. Dat was ook woensdag het geval. Zegt oogtv.

 

In de gemeente Groningen heeft de GGD sinds woensdagochtend 97 nieuwe besmettingen met het coronavirus aangetroffen. Dat blijkt uit de dagcijfers die het RIVM donderdagmiddag bekend maakte. In de rest van de provincie vond de GGD nog eens 133 infecties.

Het aantal besmettingen in de gemeente Groningen steeg met 74 infecties ten opzichte van het aantal tussen dinsdag- en woensdagochtend. In de rest van de provincie werden zeventien besmettingen meer gevonden dan in de voorgaande vierentwintig uur.

Het RIVM meldt geen nieuwe sterfgevallen en ziekenhuisopnames uit de provincie. Dat was ook woensdag het geval.

Landelijk vonden de GGD’en 10.272 nieuwe bevestigde coronabesmettingen. Dat zijn er 1.163 meer dan woensdag. Donderdagochtend lagen er 1.327 mensen met corona in het ziekenhuis, woensdag waren dat er zeventien minder. Op de IC’s zijn nu 273 patiënten opgenomen vanwege COVID-19, 23 meer dan woensdag. Het RIVM registreerde 24 overlijdens door COVID-19. Woensdag waren dat er 33.

bevestigde coronabesmettingen. Dat zijn er 1.163 meer dan woensdag. Donderdagochtend lagen er 1.327 mensen met corona in het ziekenhuis, woensdag waren dat er zeventien minder. Op de IC’s zijn nu 273 patiënten opgenomen vanwege COVID-19, 23 meer dan woensdag. Het RIVM registreerde 24 overlijdens door COVID-19. Woensdag waren dat er 33.

Foto's

Deel dit artikel