Gigantische Onderdelen- en watersportwinkel opent in Delfzijl

Deel dit artikel
Ingezonden artikel

Delfzijl – Groningers die onderdelen zoeken voor vrijwel elk type motor, opgelet! Sinds een aantal maanden is de (online) winkel Delfparts gevestigd in het Noorden. Vanuit een prachtige showroom in de haven van Delfzijl worden onderdelen verkocht voor vrijwel elke motor en er wordt geleverd aan bijna alle sectoren, van automotive tot aan de scheepvaart. Tevens vind men hier een enorm aanbod watersportartikelen voor de boot, van fenders tot complete scheepsmotoren en onderhoudsmiddelen.

 

De artikelen kunnen online besteld worden via de webwinkel en worden met de Groningse bezorgservice Transmission uit Noordhorn bezorgd door het hele land. ”In principe kan dat heel snel”, vertelt Jacob van der Kooi, MD van Delfparts. “Garages die bijvoorbeeld ‘s middags bij ons bestellen kunnen vaak de volgende ochtend al hun spullen verwachten, mocht het nodig zijn. Iedereen heeft het altijd direct nodig, daar moet je op inspelen.”

 

Met de beslissing om niet alleen maar aan de automotive sector te verkopen maar de stap te zetten naar andere beroepsgroepen, is het onderdelen warenhuis hard op weg om een van de grootste leveranciers van Nederland te worden. “We hebben ook veel mensen in de regio, die hebben tractors en andere grote machines – nou, die gaan ook wel eens kapot! Toch handig als er iets in de buurt zit waar ze direct heen kunnen rijden.” Overigens is dat niet het enige, ook voor grote generatoren, industriële toepassingen en gigantische scheepsmotoren bieden zij oplossingen.

 

De komende maanden staan in het teken van het constant toevoegen van leveranciers en het opschalen van het aanbod. Kunt u een onderdeel niet vinden, laat het dan weten – vaak kunnen ze het alsnog leveren via een van de leveranciers. Aan de webshop wordt hard gewerkt, mocht u hem willen bewonderen: https://www.delfparts.nl/ of neem een kijkje in de showroom! Die vindt u aan de Visserijweg 2, 9936 HB Farmsum (Delfzijl). Een echte aanwinst voor de Eemsdelta!

 

Foto's

Deel dit artikel