Ruziënde Polen klemgereden door vrachtwagenchauffeur op A28 nabij Haren

Deel dit artikel
Foto's: 112Groningen.nl & Politie Groningen-Zuid

Haren – Een vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond een personenauto klemgereden op de A28 vanwege gevaarlijk rijgedrag. Dat schrijven agenten van Politie Groningen-Zuid op hun Instagram-pagina.

Bij de politie was een melding binnengekomen over een personenauto vol met Poolse personen die op de A28 ruzie zouden maken met andere automobilisten. Politieagenten namen op diverse locaties rondom de A28 positie in om de desbetreffende auto te controleren.

De desbetreffende personenauto, waar de politieagenten naar opzoek waren, bleek klem te zijn gereden door een vrachtwagenchauffeur op de A28 tussen Eelde en Haren. Volgens de politie had de vrachtwagenchauffeur de auto klemgereden vanwege gevaarlijk rijgedrag. Nadat de auto werd klemgereden zijn de bestuurder en bijrijder uitgestapt, waarna zij rennend over de A28 trokken.

Beide personen konden gelukkig snel door de politie worden aangehouden en werden voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de bestuurder positief testte op een drugstest. Tegen de bestuurder zullen diverse processen-verbaal worden opgemaakt.

 

Volg Politie Groningen-Zuid ook op Instagram!

Foto's

Deel dit artikel