Personenauto door brand verwoest in Oosterparkwijk, mogelijk sprake van brandstichting

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Groningen – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een personenauto aan de Oliemuldersweg in de Oosterparkwijk in Groningen zwaar beschadigd geraakt door een brand.

De brandmelding kwam even voor twee uur vannacht bij de meldkamer binnen waarop een tankautospuit ter plaatse werd gestuurd. Een buurtbewoner werd wakker en ondekte dat de auto in brand stond. De brandweer was snel ter plaatse en kon de vlammen al snel doven.

Ondanks de snelle inzet van brandweerlieden, kon niet worden voorkomen dat de personenauto zware schade op liep door de brand. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de autobrand. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met brandstichting.

Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts gezien in de omgeving van de Oliemuldersweg in Groningen? Of heeft u informatie dat mogelijk iets met deze autobrand te maken kan hebben? Meldt dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel