Twee flessen lachgas: Auto rijdt döner kebabzaak in binnenstad binnen (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Tekstbron Rtvnoord.nl & Gsm foto`s en video Sanni van Polen voor 112Groningen

Groningen – Een auto is zaterdagmorgen rond 07.00 uur door de gevel van dönerzaak Hasret aan de A-straat in de stad Groningen gereden.

De bestuurder, een man, verloor de macht over het stuur. ‘Hij kon zelf uit de auto komen’, zegt een politiewoordvoerder. Niemand raakte gewond. Dat meldt Rtvnoord.nl.

Twee Lachgasflessen

In de auto werden twee lachgasflessen gevonden. De automobilist is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. ‘We willen uiteraard weten hoe dit kon gebeuren. Maar ook of de man de flessen op de juiste manier vervoerde en of hij zelf onder invloed was’, aldus de politie. De auto is door een takelwagen geborgen.

‘Tienduizenden euro’s schade’

Bedrijfsleider Sanni van Polen van de kebabzaak werd door een collega wakker gebeld, die hem het nieuws mededeelde. ‘Die zei dat ik maar naar de zaak moest komen. Toen trof ik dit aan: een auto in je zaak geparkeerd.’

In het pand was nog een schoonmaker aanwezig, die ‘alles heeft meegekregen van de aanrijding’, zegt Van Polen. ‘Ze was natuurlijk helemaal in shock. Zo is het stil en zo rijdt er een auto naar binnen. Haar fiets is kapot, maar zelf heeft ze gelukkig niets.’

Bron Rtvnoord en meer info

Foto's

Deel dit artikel

Video

Social media