Djura Tjoelker is Miss Noord Nederland 2016

Deel dit artikel
Koen Prins - Opdefoto.com
Roden - Vrijdagavond 23 september 2016 kan de boeken ingaan als de avond dat de nieuwe Miss Noord Nederland werd gekozen.

Uit 57 kandidaten mochten 13 dames aan de spannende finale meedoen.In drie daverende rondes presenteerden de missen in spe zich, voor een overvolle en zeer gezellige feesttent, op het terrein van de Jaarbeurs van het Noorden in Roden. Om de lat nog niet direct op het hoogste niveau te plaatsen werd begonnen met de vrijetijdskleding ronde.

 

Daar werden de dames gelijk getrakteerd op een mooie broek van “Only” en schoenen van “Molenkamp” schoenen in Roden. Tijdens de tweede ronde gaven de schoonheden zich bijna letterlijk bloot aan het, in grote getalen, aanwezige publiek. De bikinironde was een feit. Intersport Superstore in Roden had de jonge dames voorzien van beeldige en soms een tikkeltje sexy bikini’s van O’Neill die, door de menigte, met vol enthousiasme werden ontvangen. Het werd er allemaal niet makkelijker op voor de 5 koppige jury die bestond uit: Alfred Oosterman (voorzitter), Erik Veenstra, Dennis Brakema, Ellen Vorenkamp en de winnares van vorig jaar Manon Broersma. Nog 1 ronde verwijderd van eeuwige roem en de spanning begint te stijgen. Als laatste, maar zeker niet de onbelangrijkste ronde, werd er van de dames zelf ook enig initiatief verwacht.

 

De jurken voor deze galaronde moesten zelf worden gekozen. En dat was ze zeker goed gelukt! 1 voor 1 liepen de dertien prinsesjes over de catwalk en ook hier werd de chorografie, van de openingsdans, verzorgt door onze enige eigen Patricia Filgueira. Na kortstondig juryberaad nam presentator, Peter van der Linde, voor de laatste keer het woord om, de in spanning verkerende missen, te verlossen. De derde plaats en second runner up is gewonnen door Anne Koet, 22 jaren jong en woonachtig in Heerenveen.

 

Tweede en first runner up is geworden Yvonne Laanstra, 24 jaar uit Franeker. En de Miss Noord Nederland 2016 komt uit Sappemeer is 18 jaar jong en luistert naar de naam Djura Tjoelker! Alle drie de dames: Van harte gefeliciteerd en veel geluk met de gewonnen titel!

 

 

Foto's

Deel dit artikel