Onderzoek naar geweldsincident Marmerstraat nogsteeds volop gaande

Deel dit artikel
Foto's: Joey Lameris & Patrick Wind - 112Groningen.nl

Groningen – Het politie-onderzoek aan de Marmerstraat in de wijk Vinkhuizen in Groningen is zaterdagmiddag nog volop gaande.

Vrijdagochtend, omstreeks half vijf, werden er in een woning aan de Marmerstraat twee ernstig gewonde personen aangetroffen. Het bleek te gaan om een 37-jarige vrouw en haar 2-jarige kindje. De politie is na het aantreffen van deze twee gewonden een grootschalige onderzoek gestart.

Gisteren heeft de politie al een 41-jarige man uit Groningen aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het geweldsincident. De man zit nog vast en wordt verhoord over het incident. Vrijdag werd er de hele dag onderzoek gedaan door de recherche en de Forensische Opsporing van de politie.

Ook zaterdag was het politie-onderzoek nog volop gaande bij de woning aan de Marmerstraat. Volgens RTVNoord deed de politie zaterdag ook onderzoek in een woning aan de Goudlaan, eveneens in Vinkhuizen. Of beide zaken iets met elkaar te maken hebben is niet bekend. Het is nog altijd onduidelijk wat er is gebeurd en wat de aanleiding voor het incident is geweest.

Foto's

Deel dit artikel