Tiener in arm gestoken in Rivierenbuurt, twee verdachten aangehouden

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Een minderjarige jongen is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident aan de Vechtstraat in de stad Groningen.

De hulpdiensten werden even na half vijf opgeroepen voor een geweldsincident. Hierop werden meteen meerdere politie-eenheden en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.

Op straat had een confrontatie plaatsgevonden tussen twee partijen. Eén jongen werd hierbij door een andere jongen gestoken in onder andere zijn arm. Medewerkers van de ambulancedienst hebben zich ontfermd over het slachtoffer en hebben hem behandeld aan zijn verwondingen. Nadat de jongen in de ambulance was behandeld werd hij ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen.

Twee verdachten aangehouden
De jongen die mogelijk gestoken zou hebben kon ter plekke door politieagenten worden aangehouden. Ook een tweede verdachte kon kort na het incident worden opgepakt. Beide verdachten werden overgebracht naar het cellencomplex Hooghoudt waar men zal worden ingesloten en worden verhoord over de zaak. Wat de exacte leeftijden van de verdachten zijn is niet bekend.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het steekincident. Hierbij is de politie ook opzoek naar getuigen. Heeft u dinsdagmiddag rond half vijf iets gezien van het steekincident, of heeft u informatie dat mogelijk van belang kan zijn in het onderzoek? Meldt dit dan bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel

Social media