Twee tieners aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij steekincident in Beijum

Deel dit artikel
Foto's: 112Groningen.nl & Politie Groningen

De politie heeft maandag twee minderjarige jongens aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een steekincident eerder dit jaar op de Bottemaheerd in Beijum.

Het steekincident vond plaats eerder dit jaar, op maandag 3 mei 2021, omstreeks 20:20 uur al plaats. Drie tieners fietsten die avond op het fietspad bij het Heerdenpad toen ze voorbij werden gereden door twee jongens op een scooter. De bijrijder van de scooter probeerde twee van de fietsers met een scherp voorwerp te steken.

Eén van deze tieners raakte daarbij gewond en moest door de ambulancedienst worden behandeld. De tiener raakte gelukkig niet ernstig gewond. De politie heeft na het incident onderzoek gedaan.

Gisteren, maandag 16 augustus 2021, zijn er in dit onderzoek twee minderjarige jongens aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dit steekincident. De politie meldt dat beide jongens nog vast zitten en zullen worden verhoord over de zaak. Het onderzoek naar het incident gaat door en meer aanhoudingen zullen niet worden uitgesloten.

Foto's

Deel dit artikel