Politie zoekt onbekende man na diefstal met geweld

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - Dinsdagochtend vroeg heeft de politie een 34-jarige man uit Veenhuizen aangehouden voor diefstal met geweld.

Na de melding van dit incident troffen agenten op de Grote Markt een 22-jarige man uit Nieuw-Amsterdam aan. De man vertelde de agenten dat hij op de Vismarkt rond 04.30 uur bij een pinautomaat was beroofd en dat hij was bedreigd met een steekwapen. Op basis van een opgegeven signalement konden de agenten de 34-jarige verdachte bij de Visserstraat aanhouden. Want voorafgaand aan deze aanhouding hadden de agenten de verdachte nog gezien en aangesproken op de Vismarkt. De 34-jarige man stond toen bij een pinautomaat met een nog onbekende jongen te praten. De nog onbekende jongen gaf aan de agenten aan dat hij 10 euro aan de 34-jarige man had gegeven.

 

De agenten reden vervolgens door naar de Grote Markt om de melding van diefstal met geweld op te pakken. Toen bleek dat de 34-jarige man die ze daarvoor hadden gesproken de verdachte in de melding bleek te zijn, wisten ze hem snel bij de Visserstraat aan te houden. De politie zou desondanks graag in contact willen komen met de nog onbekende jongen op de Vismarkt.

 

Deze onbekende jongen kan zich bij de politie melden via 0900 8844. De verdachte zit vast en de politie heeft de zaak in behandeling.

Foto's

Deel dit artikel