Wie kent deze fietsen en kar ?

Deel dit artikel
Politie.nl
Oude Pekela - De politie is op zoek naar informatie over twee mannen die bij een diefstal tussen Winschoten en Oude Pekela er hals over kop vandoor gingen en hun fietsen en een fietskar inclusief buit achterlieten.

De politie kreeg woensdagnacht 27 november omstreeks twintig voor een de melding dat er twee mannen over het terrein van een grondverzetbedrijf aan het Zuiderveen struinden. Toen de agenten aankwamen, rende het tweetal het veld in richting Oude Pekela. Een zoekactie met onder meer een hond en een warmtebeeldcamera leverde niets op.

 

Bij het bedrijfsterrein vonden de agenten twee fietsen en een fietskar. In de omgeving lagen ook een creme-gekleurde rugzak en boodschappentassen vol gestolen lood. Bij de spullen werden ook een trui en een bivakmuts gevonden. De politie hoopt dat de gevonden fietsen en andere spullen worden herkend zodat de verdachten opgespoord kunnen worden. In de omgeving van Pekela worden de laatste tijd regelmatig metalen zoals lood en koper gestolen.

 

Bij de fietsen gaat het om een grijze Sparta Miami herenfiets en een blauwe damesfiets van het merk Batavus, type Crescendo. Mensen met informatie kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844 (politiebureau Winschoten).

 

 

Foto's

Deel dit artikel