Prymos Spray Brandblusser handig en klein (Video)

Deel dit artikel
Safety Fire Products
Groningen - Een geheel nieuw product voor de brandveiligheid, zie film! Prymos Spray Brandblusser uniek in Nederland.

De Prymos Spray Brandblusser is de eerste brandblusser in Nederland in sprayvorm zoals een haarlakbus. Het is een 1 liter sproeischuimblusser en heel handig in gebruik voor thuis, kantoor, caravan, boot, auto of waar dan ook. Prymos Spray Brandblusser zijn nieuwe, eenvoudig en snel inzetbare schuimblussers.

 

Prymos brandblusser handig en makkelijk in het gebruik. Prymos Spraybrandblusser voor huis en kantoor bestrijdt brandjes in huis, op kantoor, in de werkplaats, in de camper of boot, op de camping, enz. Richt de blusstraal op veilige afstand op de vuurhaard. Prymos Spraybrandblusser blust branden van klasse A (5A) en B (21B). Beschermen tegen direct zonlicht en temperaturen boven 60 graden. Voor gebruik kort schudden. Laat geen vlekken na en is milieuvriendelijk en afbreekbaar. Geen gezondheidsrisico als gevolg van inname.

 

Tevens geen onderhoud nodig, en hebben een houdbaarheid van minimaal 3 jaar. Met interval blusmogelijkheid mogelijk. Bij deze Prymos Spraybrandblusser heeft u geen vervolgschade. de Prymos Spray Brandblussers hebben een zeer lange blustijd van 40 seconden. Doordat de Prymos spraybrandblusser met onderbreking kan blussen, is het effect nog veel groter. De bluseffect zeer effectief vanwege de spuitkop op de spraybrandblusser.

 

Blussen met de Prymos Spray Brandblusser bij apparaten onder spanning tot 1000 volt heeft een bluseffect dat tussen een 1 en 2 kilo blusser. Deze Prymos Spray Brandblusser behoort tot de uitrusting van diverse Duitse Nederlandse politiekorpsen.

 

 

 

 o.a bij Safety Fire Products verkrijgbaar

 

 

Foto's

Deel dit artikel