Fietser ernstig gewond, getuigen gezocht !

Deel dit artikel
foto s mail dan [email protected]
Groningen - De politie zoekt getuigen van een ernstige aanrijding die woensdagmiddag rond 15.00 uur plaatsvond op de Korreweg.

Een scooter met daarop en man en een vrouw van ongeveer 20 jaar kwam met hoge snelheid uit de richting van de Sumatrastraat. Door nog onbekende oorzaak raakte de scooter de fietsster. De vrouw, een 71-jarige inwoonster van Groningen, kwam vervolgens ten val en bleef gewond op straat liggen.

 

De donker gekleurde scooter, die een blauwe kentekenplaat voerde, reed vervolgens weg in de richting van de Nieuw Ebbingestraat. Vermoedelijk is men daar het Noorderplantsoen ingereden en daar verdwenen. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het UMCG. De politie wil graag weten wie de man en de vrouw op de scooter zijn. De vrouw die als passagier op de bromscooter zat, had blond haar en doeg een beige jas. De politie graag in contact willen komen die meer informatie hebben over deze ernstige aanrijding.

 

Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

 

 

 

foto via Twitter( @a_Nederhoed)

Foto's

Deel dit artikel