Verbazing over slecht zoekwerk hulpdiensten

Deel dit artikel
Mélarno Kraan 112gr.
Midwolda - Theo Mastenbroek uit Woldendorp is geschokt door de manier waarop de politie te werk is gegaan bij de afwikkeling van een dodelijk ongeluk.

Zaterdagochtend reed hij langs de plek aan de Kerkelaan in Midwolda waar 's nachts een dodelijk ongeluk had plaatsgevonden.

 

Hij veronderstelde dat het nog maar net gebeurd was omdat er persoonlijke spullen in de berm lagen en er geen rood-witte linten waren gespannen.

 

Een 42-jarige vrouw uit Nieuwolda was in de nacht van vrijdag op donderdag op de bewuste plek verongelukt, maar de politie kon haar in eerste instantie niet vinden. Pas toen rond tien uur 's ochtends een bergingsbedrijf de auto wegtakelde, werd haar stoffelijk overschot ontdekt. Mastenbroek: “Aan niets was te zien dat de politie er al geweest was. Overal lagen spullen die uit de auto geslingerd waren: paardenspullen, colaflessen, een reservewiel en de handtas van het slachtoffer. Die handtas vond ik op nog geen tien meter afstand van het wrak, met daarin de papieren van de vrouw. Daar hoefde ik geen enkele moeite voor te doen. En dan lees ik in de krant dat er uitgebreid rond de auto was gezocht.”

 

Tekst DVHN

 

Vrouw(42) omgekomen bij Midwolda 

 

 

Foto's

Deel dit artikel