Drie gewonden bij ruzie Wibenaheerd (Video)

Deel dit artikel
Sammie Lobo en Zoë Cornelisse
Groningen - Drie mensen raakten zondagavond rond 19.45 uur gewond bij een mishandeling aan de Wibenaheerd.

Een 55-jarige man en zijn 25-jarige zoon uit Groningen kregen een woordenwisseling met een groep van ongeveer zeven personen. De 55-jarige man zou een klap hebben gehad en is buiten bewustzijn geraakt. Zijn 25-jarige zoon zou een 14-jarige jongen, die deel uitmaakte van de groep, hebben geslagen. Vervolgens is de 25-jarige jongen weggevlucht en in de buurt in een tuin beland. Daar is hij ernstig mishandeld. Een buurtbewoner heeft zich over het slachtoffer ontfermd.

 

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen, onder meer rugletsel, opgenomen in het ziekenhuis. De 55-jarige man en de 14-jarige jongen zijn eveneens voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Laatstgenoemde heeft letsel opgelopen aan zijn kaak.

 

Cafetaria Amkemaheerd

 

De aanleiding van deze ernstige mishandeling zou een woordenwisseling zijn bij een cafetaria aan de Amkemaheerd eerder die avond. De politie onderzoekt of er sprake is geweest van vuurwapengebruik. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Als u beschikt over meer informatie over deze zaak, dan kunt u bellen via telefoonnummer 0900-8844.

Foto's

Deel dit artikel