5 personen bekeurd na vechten+Tv van 80.000 Euro

Deel dit artikel
Tekst: www.politie.nl
-

Groningen – De politie heeft woensdagnacht op de Grote Markt in Groningen vijf personen bekeurd voor vechten op straat. Op camerabeelden was te zien dat diverse mensen op de hoek Grote Markt/Oosterstraat met elkaar aan het vechten waren. Agenten gingen die kant op en zagen in eerste instantie drie vechtende personen. Even verderop waren nog twee mannen aan het vechten. Eén daarvan probeerde te ontkomen, maar kon op de Vismarkt toch worden aangehouden. Geen van de vijf mannen wilde aangifte doen. Ze zijn allemaal met een bekeuring voor openbare geweldpleging naar huis gestuurd.

Nu te bewonderen bij Media Markt Groningen en voor het bedrag van € 79.999.- mag jij je eigenaar noemen.

Panasonic brengt ‘s-werelds grootste Plasma Display op de markt met een beelddiagonaal van maar liefst 103 inch (261 cm), de TH-103PF9.

Deze professionele TH-103PF9 voorziet in een schitterend breedbeeld progressive display met een volledige high definition resolutie van 1.920 (horizontaal) x 1.080 pixels (verticaal), een contrast van 5.000:1 en 4.096 gradaties.

Met een kleurweergave van 16-bit, de hoogste in de markt, is de TH-103FP9 ontworpen om adembenemende kwaliteitsbeelden weer te geven. Bovendien beschikt deze Plasma over een Super Cinema Mode en nieuwe beeldverbeterende technieken voor het weergeven van heldere beelden die de kwaliteit van filmbeelden nastreven. Maar ook het weergeven van foto’s in native 1920 x 1080 progressive resolutie, behoort tot de mogelijkheden. De nieuwe Real Black Creation kleurverbeterende functie zorgt voor een groot contrast en diep zwart met als resultaat een indrukwekkende contrastverhouding van 5.000:1.

Daarnaast beschikt dit display over nog meer opmerkelijke kenmerken zoals een Contrast Management System dat het contrast voor elk individueel stukje beeld optimaliseert en een high-precision Motion Pattern Noise Reduction circuit dat ervoor zorgt dat beeldpatronen die ruis veroorzaken worden opgespoord om de beeldkwaliteit nog verder te optimalizeren.

De TH-103PF9 kan de volgende videosignalen weergeven: 1080/60i/50i/24p/24sF/25p/30p, 1080/50i, 720/60p/50p, 480/60i/p, en 575/50i/p. De geavanceerde Dual Picture Mode maakt het mogelijk om video- en audioclips via een computer te voorzien van tekst in drie verschillende modes (twee beeld-in-beeld modes en 1 beeld-uit-beeld mode). Hiermee kunnen ongelooflijk mooie visuele presentaties worden gegeven. De benodigde stroomvoorziening is 240V AC 60/50Hz.

Het supergrote plasma display is voorzien van een ingebouwd beeldvergrotende functie om multi-screen beelden te realiseren. Met deze functie kunnen beelden zowel horizontaal als verticaal tot 4 x de originele grootte worden vergroot, terwijl de beeldwaliteit behouden blijft en tekst over het gehele scherm ook duidelijk leesbaar blijft.

Foto's

Deel dit artikel