Poging overval op sigarenzaak Winschoten (Video)

Deel dit artikel
Marcel Klip 112groningen
Winschoten - Donderdagmiddag heeft een nog onbekende man een poging gedaan een winkel aan de Engelstilstraat te overvallen.

Die middag rond 15.20 uur kwam een man de winkel aan de Engelstilstraat binnen. De man had een mes bij zich, bedreigde een medewerker en eiste geld. De medewerker gaf hieraan geen gehoor waarop de man er vandoor ging. Het is onbekend of de man iets heeft meegenomen. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.85m lang met een slank postuur. De man droeg een zwarte jas, had een capuchon over zijn hoofd en droeg een zwarte sjaal voor zijn mond.

 

 

Nadat de man de winkel uit ging, rende hij weg in de richting van De Venne en sloeg rechtsaf het Noorderplein op. Er is een burgernetmelding uitgegaan, waarna een aantal tips zijn binnen gekomen. Echter heeft dit nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie in Winschoten is op zoek naar getuigen van deze poging overval. Wellicht dat er getuigen zijn die kort voor of kort na de poging iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Engelstilstraat. De politie vraag aan deze mensen om zich te melden via 0900-8844.

Foto's

Deel dit artikel