Jaaroverzicht 2012 online (Video)

Deel dit artikel
I.s.m www.Noordernieuws.nl & 112Groningen.nl
Regio - De laatste uren tellen alweer af van 2012, een nieuw jaar start 1 januari. Ook in dit jaar zullen hulpverleners dag en nacht paraat staan om de burger te helpen.

Echter komen de hulpverleners steeds meer in aanraking met agressie, wij van Noordernieuws en 112groningen betreuren dit. Door middel van onze nieuwssites willen we kijkers bewust maken van de inzet van hulpdiensten als het gaat om mensen of dierenlevens. Waar andere een stap terugzetten, zetten zij er twee vooruit.

 

 

Handen af van hulpverleners ! Ook tijdens de jaarwisseling!

 

Met de komst van Burgernet waarbij burger de politie helpen verdachte en daders op te pakken, is het aantal overvallen afgelopen jaar flink gedaald. Nog steeds worden er een flink aantal woninginbraken gepleegd. In 2012 zijn enkele honderden wiet plantages ontmanteld. In totaal met een waarde van enkele miljoenen.  Het aantal verkeersdoden is gestegen. Met name de zwakkere groepen in het verkeer zijn vaker getroffen.

 

Dit jaar is er in samenwerking tussen Noordernieuws en 112groningen toch nog op het laatste moment een jaaroverzicht gemaakt van de hoogtepunten(selectie) en meest indrukwekkende beelden uit de provincie's. Doordat er op veel muziek copyright zit en rechten was dit niet makkelijk. Volgend jaar volgt weer een groter verslag met meer foto`s. Wij danken alle fotografen die deze site mogelijk maken.

 

 

Wij wensen u een voorspoedig en vooral veilig 2013 toe.

 

 

Handen af van hulpverleners! Ook tijdens de jaarwisseling !

 

 

Foto's

Deel dit artikel