Beelden van overval videotheek op YouTube (Video)

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - Het roofcoördinatieteam van de Regiopolitie Groningen doet nog steeds onderzoek naar een overval van een videotheek in de stad Groningen.

Het roofcoördinatieteam van de Regiopolitie Groningen doet nog steeds onderzoek naar een overval van een videotheek in de stad Groningen.

 

Wat was er gebeurd ?

 

Donderdagavond, 20 december, omstreeks 21.50 uur, werd een videotheek aan de Westerhaven in Groningen overvallen. De overvaller kwam de videotheek binnen en liep direct naar de kassa. Hierbij bedreigde hij een medewerker. De verdachte nam een onbekend geldbedrag weg en stapte buiten op een gereedstaande fiets. Hij reed weg in de richting van de Eendrachtskade.

 

 

Signalement

 

De politie beschikt van de dader over het volgende signalement: Man, ongeveer 1.80 meter lang, blanke huidskleur, zwarte bivakmuts, zwarte sporttas en een witte jas met blauwe mouwen. Op beide mouwen liep een rode streep. Hij reed weg op een lichtgekleurde herenfiets.

 

YouTube

 

Er zijn bewakingsbeelden van de overvaller. De politie heeft deze op haar YouTube kanaal gezet,

www.youtube.com/politiegrn

 

Uw informatie

 

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Voor de slachtoffers heeft een dergelijke beroving een grote impact. De bestrijding van overvallen en straatroof heeft hoge prioriteit. De psychische en lichamelijke schade is groot op slachtoffers en materiële schade meestal aanzienlijk. Herkent of kent u de overvaller op de beelden? Bel dan met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

 

 

Archief item (21-12-12)

 

 

Foto's

Deel dit artikel