Inzittenden auto met de schrik vrij (Video)

Deel dit artikel
Romke Notenbomer/112marum.nl & M. Nuver
Nuis/ Boerakker - Bij een fors ongeval zijn wonderwel de inzittenden van een auto met de schrik vrijgekomen.

Op de A7 ter hoogte van Nuis/ Boerakker zijn zaterdagavond de inzittenden van een auto uit Leidschendam met de schrik vrij gekomen. 
De chauffeur van een bietenwagen die met zijn lading bieten in de richting van Groningen reed, vernam opeens een harde klap tegen de achterkant van zijn wagen. De chauffeur uit Hallum liet zijn vrachtwagen langzaam uitrollen op de vluchtstrook. Toen hij een kijkje ging nemen, zag hij dat er een personenauto onder zijn vrachtwagen vastzat.
Wonderwel konden de twee inzittenden op eigen kracht het wrak verlaten.
 
 
Een toevallig passerende arts heeft eerste hulp verleend, totdat de ambulance ter plaatse was. De automobilist en zijn passagier zijn onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Bij de vrachtwagen chauffeur zat de schrik er begrijpelijkerwijs goed in. De VOA en politie hebben het ongeval in kaart gebracht. Een rijstrook van de A7 werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
Berger Collewijn heeft de totaal vernielde auto onder de vrachtwagen vandaan getrokken, en afgevoerd. De vrachtwagen werd later op de avond afgesleept.
 
 
 
 

Foto's

Deel dit artikel