2 autobranden in 1 nacht in Hoogezand, pyromaan?(+Film)

Deel dit artikel
Marcel Klip/112Gr.
-

Hoogezand – Dinsdagnacht om 01.06 kreeg de brandweer van Hoogezand een melding van een auto brand op de Heinsiushof in Hoogezand. Omwonende hoorde een knal waarna ze de auto in de brand zagen staan. Daarop belden de mensen 112. Ook werden er voor de knal nog mensen gehoord in de buurt van de auto.
Bij aankomst van de brandweer bleken er al mensen bezig te zijn om de brand te blussen met een tuinslang. Het enigste wat de brandweer nog reste was even na blussen en controleren of alles uit was.
De politie heeft met de buurt bewoners gesproken of zij mogelijk iets hebben gezien. De mogelijk oorzaak van de brand is brandstichting.
De auto is door de brand zwaar beschadigd.

Bent u getuige bel dan 0900-8844

Hoogezand – Dinsdag nacht om 02.33 kreeg de brandweer van Hoogezand een prio 2 melding van een brand bij het oude edah gebouw in Hoogezand. Bij aankomst van de politie bleek er een auto in de brand te staan daarop rukte de brandweer uit met prio 1. De brand is geblust met 2 stralen hogedruk. Later werd er nog een dikke laag schuim op de auto gespoten. De oorzaak van de brand is niet bekend. Men denkt wel aan brandstichting.

Ook hier kunnen getuigen bellen met 09008844.

Foto's

Deel dit artikel