Politie waarschuwt na serie fietsdiefstallen

Deel dit artikel
Politie.nl
Ulrum en omgeving - De politie waarschuwt inwoners in Ulrum en omgeving in verband met de diefstal van diverse fietsen.

Wat is er gebeurd ?

 

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er in Ulrum en omgeving zeker tien fietsen gestolen. De fietsen werden in de nachtelijke uren bij diverse adressen uit openstaande schuren en van erven gestolen. Bij de politie zijn al tien aangiften binnengekomen.

 

 

Advies

 

De politie adviseert om fietsen uit het zicht en zoveel mogelijk achter slot en grendel te plaatsen. Daarnaast is het verstandig om het hang- en sluitwerk te controleren. De politie vraagt mensen die slachtoffer zijn geworden van fietsendiefstal en nog geen aangifte hebben gedaan dit alsnog te doen. Dit kan bij uw politiebureau in de buurt of via internet viawww.politie.nl/aangifte.

 

 

Alert

 

Verder vraagt de politie aan de inwoners van Ulrum alert te zijn op verdachte situaties en informatie over verdachte personen door te geven. Dat kan via 0900-8844 (lokaal tarief). Bij heterdaad situaties kan gebeld worden met 1-1-2. Leg bij verdachte situaties zoveel mogelijk gegevens vast. Denk daarbij aan merk, type, kleur van voertuig, kenteken, aantal personen en een omschrijving, rijrichting en gedragingen.

Foto's

Deel dit artikel