Fietssters gewond bij verkeersongevallen

Deel dit artikel
Politie.nl/Groningen
Groningen/ Leek - Bij drie verkeersongevallen zijn donderdag drie fietssters gewond geraakt.

Donderdagmorgen fietste een 33-jarige vrouw, met haar 3-jarig kind achterop, op de de Leegeweg in Groningen. Door nog onbekende oorzaak kwamen moeder en kind ten val. De vrouw kwam met een lelijke smak op het wegdek terecht. Het slachtoffer werd met een beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis. Haar 3-jarig dochtertje bleef ongedeerd.

 

-’s-Middags fietsten twee meisjes ( 14 en 16 jaar) uit Groningen en Sauwerd naast elkaar op de Zijlvesterweg in Groningen. Door nog onbekende oorzaak raakten beide fietsen elkaar. Beide meiden kwamen ten val. De 16-jarige slachtoffer kwam daarbij ongelukkig op het wegdek terecht. Zij werd met rib- en beenletsel door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 14-jarige Groningse kwam er met een schaafwond aan haar knie goed vanaf.

 

-’s-Avonds raakte een 45-jarige fietsster uit Leek gewond bij een verkeersongeval. De vrouw fietste met een kennis op de Tolberterstraat. Op de kruising met de Oosterheerdstraat kwam het duo met elkaar in botsing. Het 45-jarige slachtoffer kwam ten val. Zij werd met hoofd- en ribletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto's

Deel dit artikel