Geen groot scherm zondag

Deel dit artikel
Sammie Lobo / 112Groningen.nl
Groningen - Afgelopen woensdag heeft SQ8 op het Ciboga terrein aan het Boterdiep in Groningen de wedstrijd Nederland-Duitsland op een megascherm vertoond.

Aan dit evenement heeft ook u uitgebreid aandacht besteedt.

Hier kwamen 3.000 man op af, dit was gezien het feit dat wij nog in de poulefase zitten voor ons zeker niet een onacceptabel aantal toeschouwers.

Echter, de kans dat Nederland doorgaat na twee verloren wedstrijden naar de kwart finale, is, hoewel niet onmogelijk, toch een flink stuk kleiner geworden.

 

Gelijk hiermee is ook de Oranje koorts tanende, en is onze verwachting dat er niet meer mensen zullen gaan komen dan de 3000 die afgelopen woensdag zijn geweest.

Dat is evengoed niet voldoende om de productiekosten eruit te halen. Er was wel ingecalculeerd dat de poulewedstrijden hoogstwaarschijnlijk niet rendabel zouden zijn, maar ook was de verwachting dat we waarschijnlijk wel door zouden stoten naar de kwartfinales, zodat er onder aan de streep na een aantal wedstrijden een positief resultaat zou zijn.

 

 

Nu op dit moment uiterst onzeker is of we de kwartfinales gaan halen, is er in overleg met de gemeente en betrokken partijen, besloten om de poulewedstrijd van zondag as tegen Portugal, niet live uit te gaan zenden op grote megaschermen, maar de productie weer op te pakken bij de kwartfinales op 22 juni, wanneer die gehaald worden.

Mochten u vragen hebben, zijn wij vanzelfsprekend altijd bereid deze te beantwoorden.

 

Foto's

Deel dit artikel