Politie onderzoekt straatroof

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie doet onderzoek naar een straatroof die maandagavond plaatsvond in de Oppenheimstraat in Groningen. Een 27-jarige Stadjer werd rond 21:15 uur benaderd door drie onbekende mannen.

Dit trio greep de gedupeerde vast en bedreigde hem met een voorwerp dat op een vuurwapen leek. De mannen wisten een portemonnee en een ID-kaart van het slachtoffer te bemachtigen. Ze renden weg in de richting van de Petrus Hendrikszstraat.

 

De politie stelde direct een onderzoek in en beschikt van de daders over de volgende signalementen:

 

Dader 1: licht getinte huidskleur, 25-30 jaar; zwart kort opgeschoren haar; gekleed in een spijkerbroek, beige gewatteerde jas met capuchon.

 

Dader 2:licht getinte huidskleur, 25-30 jaar; zwart kort haar; gekleed in donkere kleding. Deze dader was in het bezit van het mogelijke wapen.

 

Dader 3:licht getinte huidskleur, 25-30 jaar; zwart kort haar; gekleed in donkere kleding. Het roofcoördinatieteam van de politie stelt een onderzoek in naar deze straatroof. De politie heeft verklaringen opgenomen van het slachtoffer en de getuigen. De politie is verder op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident of mogelijk meer weten over de identiteit van de daders. Telefoon: 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad anoniem 0800-7000.

Foto's

Deel dit artikel