Rodi Youssef (15) uit Groningen vermist

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie doet onderzoek naar de vermissing van de 15-jarige Rodi Youssef uit Groningen.

Op vrijdagmiddag 20 april verliet de jongen de woning van zijn broer aan de P. Waijerstraat in Groningen.

Hoe Rodi de woning heeft verlaten is niet bekend. Vermoedelijk is hij bang voor een negatieve uitkomst van een uitzettingsprocedure en daarom weggelopen. Zaterdag is er nog contact geweest tussen Rodi en zijn ouders in Syrië. Mogelijk verblijft de 15-jarige jongen op dit moment in Duitsland.

 

Signalement

 

Rodi is 15 jaar oud, heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.70 tot 1.75 mtr lang, heeft een slank postuur en weegt ongeveer 60 kilo. Hij heeft kort zwart haar met gel gekamd in een soort hanekammetje en een lichte baardgroei. Rodi gaat vermoedelijk gekleed in een zwarte stoffen jas tot op de heup met capuchon van het merk ‘Coolcat’. Verder draagt hij een lichte spijkerbroek en witte schoenen met bruine accenten (één verticale streep aan de zijkant in Italiaanse vlag kleuren) van het merk ‘Diadora’.Rodi ziet er ouder uit dan hij daadwerkelijk is. In zijn houding en gedrag is hij echter wel een 15-jarige.

 

0900-8844

De politie en de familie maken zich zorgen over de vermissing van Rodi.  De politie vraagt dan ook om 0900-8844 (lokaal tarief) te bellen als mensen hem hebben gezien of weten waar hij is.

Foto's

Deel dit artikel