Moeder en zoon aangehouden

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie heeft zondagmiddag een 14-jarige jongen en zijn 34-jarige moeder uit Groningen aangehouden. Agenten reageerden op een melding van een mishandeling in het zwembad van het sportcomplex aan het Kardingeplein in Groningen.

Het bleek dat de 14-jarige jongen een 12-jarige meisje uit Baflo had geslagen. Het meisje zou met een strandbal, het broertje van de 14-jarige, per ongeluk hebben geraakt.

 

Toen gewaarschuwde agenten de jonge geweldpleger wilde aanhouden verzette hij zich. Ook zijn 34-jarige moeder begon zich met de aanhouding te bemoeien. Zij schopte en sloeg wild om zich heen en schold de agenten uit voor rotte vis. Agenten moesten gepast geweld gebruiken om moeder en zoon in de boeien te slaan. Het duo moest mee naar het politiebureau. Het 12-jarige slachtoffertje raakte licht gewond en hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen. Zij deed wel aangifte. Beide amokmakers konden na verhoor weer gaan. De politie stelt een onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

Foto's

Deel dit artikel